Villa Pico

Villa Pico is ideaal gelegen om te wandelen en klimmen! Mooie vergezichten over de vallei. Walking , Hiking ,Climbing  Costa Blanca. Accomodation for Climbers

Villa Pico is ideaal gelegen om te wandelen en klimmen!
Midden in een populair wandel in klimgebied.


Villa Pico heeft 6 verschillende kamers met prive faciliteiten
De kamers variëren in prijs en de meeste zijn groot genoeg voor het plaatsen van een extra bed.
Villa Pico is  Rook vrij, maar buiten op het terras mag gewoon gerookt worden.
Huisdieren kunnen in overleg soms worden toegelaten, informeer a.u.b. voor de mogelijkheden.

Eten en drinken in Villa Pico en Sella

Het is mogelijk om van het ontbijt te genieten op ons Terras dat uitkijkt over de daken van het dorp, met vergezichten over de vallei.

We serveren een uitgebreid buffet ontbijt met ontbijt granen, gekookte eieren, jam, ham, kaas en vers brood van de lokale bakkerij (Pepe) gebakken in een traditionele hout oven. Het ontbijt is het perfecte moment om te vragen om hulp bij het plannen van de dag. We kunnen u iets vertellen over de omgeving, dingen te doen, restaurants en wandelingen.
Vanaf 1 uur ‘s middags zijn de restaurants in het dorp geopend voor een echte Spaanse lunch, de hoofdmaaltijd van de dag.
Gasten kunnen uit onze bar zelf drinken pakken en genieten in één van de comfortable stoelen op het terras of bij het zwembad.
Het is ook mogelijk om zelf te koken in onze buitenkeuken.
Voor de koudere dagen hebben we een openhaard in de gemeenschappelijke ruimte.
De gemeenschappelijke ruimte is net als de kamers rook vrij.

Het terras, zwembad en de tuin.

Villa Pico is ideaal gelegen om te wandelen en klimmen! Mooie uitzichten vanuit het zwembad! Walking , Hiking ,Climbing  Costa Blanca. Accomodation for Climbers

Het terras en de tuin zijn gelegen op verschillende niveau’s, de terrasen zijn zo ingericht dat er voor de gasten altijd een hoekje met voldoende  privacy te vinden is.

Vanaf on terras en vanuit het zwembad het je  fantastische uitzichten over de vallei, het dorp en de Puig Campana. Villa Pico is ideaal om te genieten na het wandelen en klimmen!


Op een heldere dag reikt het uitzicht vanaf het terras helemaal tot de  Middelandse zee. Wij hebben genoeg information in onze B&B over het gebied (wandelingen, dagtrips, stranden en steden).
Gasten in Villa Pico kunnen gratis gebruik maken van onze Wi-Fi.
In Villa Pico hebben we een grote collectie DVDs en boeken.

EnglishSpanishGermanFrenchRussian
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Follow us!
Follow us!