kop
<< BACK
website
NL UK D ES   Guestbook HOMEPAGE
 
 

 

 

 

 
   
Lesley Ira in Sella


18/12/08

Hola Benny,

We kregen van diverse mensen te horen in november naar Spanje? Is dat leuk dan, en hoe was het weer?

Nou wij hebben werkelijk genoten, elke dag rond de 20 graden overdag, een zalige temperatuur om wat rond te reizen in Andalusie.

Als eerste verbleven we in Sella. Toen we aan kwamen rijden vanaf het vliegveld van Alicante, 20 min van het leuke stranddorpje Villajoyosa zagen we een schilderachtig dorpje tegen de berg aan liggen dat was Sella. We waren gelijk verrukt de vakantie begint dus goed dachten we, precies in zo’n plaatsje waar je van droomt. Alles klopt. Mooie huisjes, het echte spaanse dorpsleven en vriendelijke mensen.

En één daarvan is de Belgisch/Nederlands/Spaanse Benny(partner was op vakantie) Ondanks dat we hier maar een nacht zijn gebleven heb je ons een heerlijk gevoel van welkom gegeven.

Wat een schitterende plek hebben jullie hier zeg. Het dakteras heeft werkelijk een prachtig uitzicht over het dorp en de wijde omgeving.

Na eerst een lekkere fles rosé op het terras gedronken te hebben, hebben we een wandeling van ongeveer een uur rond het dorp gemaakt. S’avonds heerlijk gegeten bij bar paco, voor een zacht prijsje, echte spaanse vistapas.

Op de kamer een dvd tje gekeken met inmiddels het kacheltje aan, want de avonden worden wel kouder, zijn we moe en voldaan van deze eerste dag van onze vakantie in slaap gevallen.

Bij het onbijt weer heerlijk op het dakteras gezeten en lekker gekletst met Benny die ons veel over hun spaanse avontuur vertelde. Het lijkt ons ontzettend leuk om zelf een b&b te runnen ooit in de toekomst, dus we genoten van de verhalen van deze werkelijk uitstekende gastheer.

Uiteindelijk zijn we 13 nachten in Zuid Spanje verbleven met eind bestemming Malaga, maar Vila Pico hoort zeker bij één van onze favorieten.

Hasta Luego zeggen we dan maar.

Lesley en Ira 


 

countries / landen

  Australie
  Austria
  België / Belgique
  Denmark
  Deutschland
  España
  Finland
  France
  Hungaria
  Iceland
  IsraŽl
  Italy
  Nederland
  New Zealand
  Poland
  Singapore
  Sweden
  Swiss
  UK
  US
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  << BACK     © villapico.com