kop
<< BACK
website
NL UK D ES   Guestbook HOMEPAGE
 
 

 

 

 

 
   
 

Erika & Hans (NL)

16/11/2010

Dag lieve, leuke mannen,

Het is al 3 weken geleden dat wij bij jullie een geweldige week hebben door gebracht. Toen we thuis kwamen werden we direct in een paar verschrikkelijk hectische weken geslingerd en ik wilde echt graag in alle rust een berichtje aan jullie sturen.We hebben het bij jullie te leuk gehad om dat zomaar even af te doen met een: " hemel ik moet ze ook nog schrijven" berichtje.

Ik zou willen beginnen met het hartelijke onthaal van Harco in Benidorm. Dat voelde direct zo goed. We waren van te voren enthousiast vanwege jullie site maar we waren ook gewaarschuwd dat het misschien lang niet zo mooi en goed zou zijn.

Bij het welkom van Harco, op het busstation in Benidorm, keken Hans en ik elkaar aan en knikten elkaar toe dat de eerste winst binnen was.

Toen de rit naar Sella. Heerlijk! want zo herinner ik me het binnenland van voorgaande vakanties in Spanje.

Toen we eenmaal zicht op Sella kregen waren we direct verkocht. We vonden het adembenemend mooi en dat ging maar door. Eenmaal in Villa Pico waren we helemaal door het dolle heen. Wat een sfeer en wat een uitstraling!! Een luxe 5 sterrenhotel had er wat ons betreft niet beter uit gezien. Kun je het je voorstellen? Voor het eerst samen echt een week op vakantie en dan klopt werkelijk alles bij de eerste kennismaking van je vakantieadres.

En dan heb je ook nog eens een hele week voor de boeg. En wat voor week! We kwamen er om te wandelen. De wandeltochten lagen bij jullie voor het uitzoeken. Direct de eerste dag om het dorp heen. De tweede dag naar het volgende dorp en steeds een stukje verder weg. Jullie gaven adviezen zonder opdringerig te zijn en we kregen ook steeds zo'n zin om de tochten en uitstapjes te maken die jullie ons voorstelde.

Tijdens onze wandelingen hebben we nauwelijks mensen gezien. Wat een feest, want je denkt gelijk dat de hele omgeving van jou is. Het was ook luxe om te worden weggebracht en weer te worden opgehaald van wandelingen. In het begin wil je niet te veeleisend zijn, we wilden jullie niet belasten maar door jullie houding viel dat helemaal weg. Wat een luxe is dat en wat verhoogd dat het vakantie gevoel.

'S morgens heerlijk op het terras ontbijten, we vonden het gezellig als Harco er was en Benny zich hier wat later bij aansloot. Leuke persoonlijk gesprekken, daar hebben we ook echt van genoten.

We hebben ook waardering voor jullie zorgzaamheid. Ik dacht een allergie op te hebben gelopen. Nou volgens mij bleek het achteraf gewoon een ordinaire verkoudheid te zijn maar hup direct werden er maatregelingen genomen.

Het dorpje zelf, zo prachtig!!!  De hartelijkheid van de mensen in de restaurantjes, supermarkt, de apotheek, de bakker, alles en iedereen was even hartverwarmend.

Jongens wat hebben wij genoten en wat komen we graag terug! We voelde ons heel bijzondere gasten en wat moesten we lachen dat er zoveel mensen,het ook zo ontzettend leuk bij jullie hebben gehad. Dat lazen we in het gastenboek.

Dat is nou echt het toppunt van Gastvrijheid! Jullie doen het goed!!! Heel goed!! We hebben jullie site aan verschillende mensen doorgegeven. Vrienden en familie dit concept helemaal gaan snappen en het net zo geweldig zouden vinden als wij het vonden.

Wij komen vast en zeker terug en ik hoop ooit mijn kinderen mee te nemen naar dat fantastische oord van jullie.

Alle liefs en zeer hartelijke groeten van Hans Thomas en Erika Post

Het ga jullie goed!!


 

countries / landen

  Australie
  Austria
  België / Belgique
  Denmark
  Deutschland
  España
  Finland
  France
  Hungaria
  Iceland
  IsraŽl
  Italy
  Nederland
  New Zealand
  Poland
  Singapore
  Sweden
  Swiss
  UK
  US
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  << BACK     © villapico.com